Valborg

Publicerat: 2008-04-30 Kl: 11:45:01 | I kategori: | 4 kommentarer
LÅNGHELG!

Det här ska jag göra över långhelgen:

image131
(fast med husbil)

Hur ska ni själva fira valborg?

Ses igen efter helgen, ha de gött!4 kommentarer, kommentera här!

Så länge det finns ungar så finns det hopp

Publicerat: 2008-04-29 Kl: 21:58:56 | I kategori: Jag & allt vad det innebär | 0 kommentarer


                                                                         image130

När jag var liten så satt jag ofta i pappas knä i vardagsrumsfotöljen och lyssnade på Vreeswiijks - Turistens klagan. Pappa älskade den, han njöt av barnens skratt. Och jag förstår honom, man känner livet i sig av den.
Turistens klagan är jätteviktig just därför för mig. Kanske just extra betydelsefull eftersom han inte är i livet. Sitter och lyssnar på den just nu. Någon gång ska jag på en sommaravslutning sjunga och spela denna tillsammans med en hel drös med ungar som ska skråla "rajrajrajrajrajrajraj-raj" i full hals.


0 kommentarer, kommentera här!

Nu tar jag helg

Publicerat: 2008-04-29 Kl: 19:42:49 | I kategori: | 3 kommentarer


Sitter här med ett glas vitt i handen, och vad är det ett tecken på? Jo, att det är helg! Min lektionsundervisning är inställd imorgon så jag tar helg redan nu. Idag har det hänt två saker värda att nämna, båda i form av telefonsamtal.

1.  Folkuniversitet ringde mig att komma på intervju efter att läst min ansökan om att starta kurs i teater på min hemort. Däremot var dem inte så jätteintresserade av mina teaterpedagogiska ambitioner utan dem hade fastnat på den del i mitt CV där jag nämnt att jag är utbildad make up artist och arbetat på make up store. Så isåfall ska jag alltså hålla kurs i scensmink. Flum flum. Men visst! Får ta reda på mer vid intervju.2. Mäklaren ringde oss ang det första huset, vi gav säljarna ett lägre bud än vad dem ville sälja det till oss för och nu börjar dem bli förhandlingssugna. Dock på ett pris mellan vårat lägre bud och deras "fasta/utgångspris".
Så nu är jag alldeles snurrig igen. What the hell should we do?

-Jag tror jag tar och dricker lite mer vin ...
...Schå får vi sche....schen.... ;-)


3 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0