La Hemma!

Publicerat: 2008-07-31 Kl: 22:32:06 | I kategori: | 3 kommentarer


Efter tre veckor och fem dagar är vi åter hemma till en turistsmockad och värmeböljande stad i öst.
Bäst av allt var att få kasta sig över sin lilla älsklingskatt som har blivit så tjock!!! Tänk att man kan älska ett djur så mycket, hon är värd allt. Vårt allt.

Nu: sängen och Tintin gos och check i HM katalogen.

PS

Råkade (trots massivt köpförbud pga spräckt shoppingbudgett) köpa ett par Björn Borg klackar idag, som ska va till förlovningsklänningen (som jag köpt trots massivt köpförbud pga spräckt shoppingbudgett). Så snygga och väl värda en bild!


3 kommentarer, kommentera här!

HVARTSKA ADRIATIK VODA

Publicerat: 2008-07-26 Kl: 01:42:48 | I kategori: Resor & utflykter | 3 kommentarer


Jag försöker mig på att skriva på det Kroatiska språket. Har lärt mig två ord och en fras på Kroatiska. Orden ser ni här ovan: Hvartska = Kroatien, Voda = Vatten (adriatik är nödimprovisation som jag drog till med för det såg snyggare ut).
Frasen, om man nu kan kalla det fras var något som motsvarar svenskans "Välkommen", men i skrivande stund (och säkert för all framtid) har jag glömt bort vad det hette. Typiskt mig, precis likadan är jag vid all inlärning, därav min dåliga Tyska (pinsamt, för jag har faktiskt läst det fula nazi språket i hela fyra år Malin S).  

Det verkar som om jag kommer hamna i klimakteriet innan bilden jag försöker ladda upp tänker dyka upp här på skärmen. Just därför avbröt jag min fina reseberättelse som jag hade påbörjat, eftersom att bilduppladdningen tar ett helt liv på sig. Undra om det skulle gå fortare om jag googlade fram en bild på ett vattenjävel och skrev att det var jag som hade tagit den. Tadaa!!! Just som jag fick fula tankar så dök den upp. Tack för den, nu hoppas jag att ni tacksamt spenderar minst en kvart framför denna bild och verkligen insuper det adriatiska klara havet och därefter skriver ut en dyr bildkopia på er färgskrivare och sätter upp det på vardagsrumsväggen, bredvid släktfotona.
Gud vad jag är knäpp nu, jag skyller på solen, eller på tyskarna. HA! Tyskarna! Nu fick jag precis ett uppslag till ett blogg inlägg om Tyskar, jag skulle kunna hålla på i en evighet om tyskar. Men nu har jag lyckats få upp min bild så jag pausar där, men en sak kan jag avrunda med, har du ingen annan att skylla på, och hur långsökt det än må vara så kan du ALLTID skylla på tysken. Gör det, och hälsa från mig.Fint och klart vatten, blir du badsugen eller törstig?

-Om sistnämnda så ska du dricka det här:3 kommentarer, kommentera här!

HÄLSNING FRÅN DEUTCHLAND

Publicerat: 2008-07-25 Kl: 21:54:51 | I kategori: Resor & utflykter | 2 kommentarer


Jetz bin ich in bundesrepublik deutchland und hier sprechen sie deutch und drinken dunkel weissbier unt essen knödeln! Hoppas ni förstod vad jag skrev, knappt så att jag förstod det själv.

Nu befinner jag mig alltså i Tyskland, surfar obegränsat på trådlöst internet (äntligen får vi användning för laptopen som vi släpat med oss). Allt är fint och bra på alla sätt och vis, dock saknar jag min lilla kattflicka så mycket att det gör ont att tänka på det. Hemkomst beräknas till torsdag för att toktvätta i mammas och svärfars tvättmaskiner (eftersom vi själva inte äger några sådana bekvämligheter längre). Sen så blir det resa igen på lördag till Grekland.

Ska tömma minneskortet och ge mig på en liten reseskildring, trots att jag fortfarande är på resa, men annars kommer jag aldrig att hinna med det längre fram.

Tusen tack för alla urgulliga kommentarer som gör mig så glad!


2 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0