Två veckor........

Publicerat: 2008-06-30 Kl: 19:53:19 | I kategori: Shopping & sånt | 2 kommentarer
Två veckor fick jag ha mina solglasögon i min ägo innan jag slarvade iväg dem.....
Tur att dem inte hette Gucci, Dior eller typ Versace.. Efter tidigare misstag köper jag numera bara GUSSI, Christina Sior och G&D, eller Ray Han.

;-)2 kommentarer, kommentera här!

Svenne besvikelse!

Publicerat: 2008-06-30 Kl: 19:46:44 | I kategori: | 1 kommentarer


Allsång, Morden i midsommer tacogratäng och självklart ett glas rött

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

-tar tillbaka! Det är ju måndag, inte tisdag. Jäkla skit. Vad ska man se då? Barfota Ernst?Men men, på fredag tar jag semester och det ska bli så gött. Imorgon kväll ska jag ha tjejkväll, på onsdag ska vi till Heron city och se SATC (ja, jag är sist ut jag vet) och på fredag är det återträff med tjejerna från teatergymnasiet. Ska bli sjukt kul. Och på lördag är det avfärd med sikte mot det här landet:1 kommentarer, kommentera här!

Fredag på sjökrogen

Publicerat: 2008-06-30 Kl: 19:37:30 | I kategori: Jag & allt vad det innebär | 3 kommentarer
Me and my man

I fredags var det som bekant stadens största händelse på året; Stadsloppet.  Istället för att som alltid annars
samlas hemma hos någon och grilla och bli dyng, gick vi till Sjökrogen och käkade och blev dyng.
Började med en drink av nya Tutti Frutti absoluten, Hollywood hette den och kan varmt rekomenderas. Supergod, blev flera av den sorten även efter måltiden... Bästa sällskapet av M och S, underbart att vara hemma igen och vet inte hur många gånger i ordningen jag nu skålat för vår "hemkomst" i just detta sällskap. Vi satt uppe på terrassen och hade utsikt över hamnen och loppet. Fastnade där i över fyra timmar och hamnade självklart i världens mardrömskö,(trots att vi gick dit strax efter tio) som tur var (efter en halvtimmes kö) fick vi gå före. Jag pratade med vakterna och de uppskattade kön till 300 personer. Stureplan släng dig i väggen, this is the shit!För min del blev det lamm, för M och S blev det jättefin röding. Men det är inte så konstigt att de väljer fisk eftersom dem har en egen gård.. På menyn stod det: "Grillad lammytterfilé, portabellosallad, frästa sojabönor, rödvinssås, getostpotatis"  Mycket gott!
Sandras mini-mini efterrätt, rabarber cheescake av något tjusigt slag som smakade gammalt ruttet Bragokex.
Halva lämnades kvar. Får tyvärr ett stort minus i betyget. Första löparen, heja heja. Varför fotar jag det här? Varför visar jag det här?
Jag = paparazzi..Men vi hejade på för fulla muggar (eller halvtomma...) ;-)Några stycken sådanna hann det slinka ner under kvällen...Babes! Babes! Babes!

En tokrolig kväll som avslutades med en korv i hamnen efter krogens stängning.
Finns det något som kan vara så gott som korv med bröd ibland? Tur det, för det är typ det enda som vi
har råd med efter denna kväll..  :D 3 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0