Grönt är skönt

Publicerat: 2008-05-31 Kl: 17:30:25 | I kategori: Sofie & mode | 2 kommentarer                  -Klänning köpt i Calais 06
-Tights H&M 08
Idag har jag för en gångs skull försökt att vara lite fin på jobbet i klänning. Fick bli grå tights till eftersom det kändes lite naket om benen eftersom klänningen är rätt kort. Nu ska jag göra mig iordning för ikväll ska jag och några från jobbet ut och äta. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Har iallafall bestämt vilka skor jag ska ha. Blir BIANCO pjuxen med megaklack, sen får kläderna anpassas efter skorna. =)
Hoppas alla har en superhärlig lördag!2 kommentarer, kommentera här!

En härlig dag i STHLM

Publicerat: 2008-05-30 Kl: 18:41:13 | I kategori: | 2 kommentarer


 


Vilket fläng! Igårkväll efter jobbet, in i bilen, tjugomil hem till mamma, sov, gick upp sex, upp och iväg med bil och pendel till Stockholm. Knata på stan, sol, värme, studenter, och sedan tillbaka på ett proppfullt och smällhett pendeltåg. Till bilen i Östertälje, in, starta, koppla, gasa, hem till Örebro. 
 
Men kära vänner, har vi inte fått ett F A N T A S T I S K T väder?

Ikväll är det egentligen en underbar kväll för uteserveringar, fester, grillning, balkonghäng, krogen etc. Men jag har efter denna intensiva dag fått min dos av sol, människor och även en fredagsöl har jag fått i mig. Så ikväll blir det soffhäng istället framför TVn. Imorgon är det dessutom jobb för mig, samt ytterliggare en visning. Det är mycket nu..

Blev det någon shopping i huvudstaden då? Ja, lite, och uppdatering kommer senare..


2 kommentarer, kommentera här!

Bara jeans och t-shirt

Publicerat: 2008-05-29 Kl: 08:39:48 | I kategori: Sofie & mode | 3 kommentarer

Sol idag med! Alla mina kläder på galge (alltså klänningar och liknande) är uppe på vinden eftersom jag bara har svarta kläder i garderoben pga visningarna. Så det får fortsätta att bara bli jeans och typ tshirt. Lite tråkigt i värmen men jag tar hellre det än att knata upp på vinden för att rota fram något ur dem tre stora kassarna som kläderna ligger i.
Egentligen är jag ledig idag men måste åka in ändå för att jobba, tuff shit. Men nu är det bara två veckor kvar!

Glädjebesked, det blir Stockholm imorgon, hjärtat och jag får en hel ledig dag tillsammans! Däremot ska vi vara där redan kl. 9 vilket inte kändes lika kul direkt. Han köra...jag sova..3 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0