Mr X-mas jag välkomnar dig...

Publicerat: 2009-10-31 Kl: 17:14:58 | I kategori: Jul & allt vad det innebär | 1 kommentarer


Jag blev alldeles lycklig igår när jag steg in på pressbyrån på centralen i jakt efter en tidning att ha som sällskap med mig på tåget och till min lycka fann jag ett juligt nummer från Drömhem & Trädgård. Inspirerande, juligt och alldeles underbart!!! Åh, vad jag längtar efter att få börja pynta. 1:a advent, då smäller det! Eftersom vi ska vara borta mycket i jul så måste man ju julmysa ordentligt innan istället... :) Idag hittade jag även julfina servetter på Willys som jag tänkte tipsa er om! Se bilden längre ner i collaget. Precis i den stilen som jag tänkt pynta stugan i, i år. Dvs en klassisk helylle svennebanan jul. Ungefär som förra året fast ännu mer "heja sverige"! ;-)


Vet ni vad jag premiärdrack igår? Julmust och glögg. Drack Blossas nya glögg för året, den som är smaksatt med mandarin och den var så jävla god!!!Vilken superglögg, I LIKE IT SO DAMN MUCH! Måste bunkra upp ordentligt med den. Låter ju superskumt med mandarin, men jag lovar att den var allt annat än skum! :)


1 kommentarer, kommentera här!

Hej på er!

Publicerat: 2009-10-31 Kl: 16:18:59 | I kategori: Fest, helg & vänner | 8 kommentarer


Minns ni mig?
Här är iallafall en dagsfärsk bild på min om ni glömt:Så, nu har jag fräshat upp erat minne. Här är jag! Men var har jag varit?
Åhh... min blogg fuckade upp sig rejält i och med att en datasnubbe skulle sätta in en
banner på min blogg som skulle gå till min Rosa Bandet insamling. Den trashade hela bloggen, that´s why så få kunde komma in på den. Hade ett tag gett upp hoppet om att få tillbaka bloggen,
men nu ska det fungera!

Jag är grymt nöjd med att vi tillsammans fick ihop 700 spänn! Många bäckar små... Extra stor kram till alla er som lämnade ett bidrag!!! Vilken bra grej att ha på sin egen blogg.

Nu har jag precis kommit hem från en shoppingtur i SKHLM centrum, dessförinnan var jag i Örebro och festade med gamla pluggkompisar. Vaknade förvånandsvärt pigg och glad och tog tåget hem vid elva! Den du!

Blev en blixtvisit i Örebro, 16h tur och retur. Kändes i hjärtat när jag åkte genom Örebro. Så många minnen. Tänk att jag bodde där i nästan tre år... Lot´s of memories.. Och igår skapade vi nya!! :)

Nästa gång det blir Örebro, blir redan i december då det blir julfest med "gamla gänget" åh vad jag ser fram emot det! Då ska vi även vara lite längre i Örebro så man kan gå lite på stan, kolla in Vadköpings julmarknad och spionera på våra två tidigare lägenheter... :)

Hoppas ni har det bra!

 8 kommentarer, kommentera här!

Om du bara ska läsa ett inlägg av mig läs detta

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 23:32:18 | I kategori: Jag & allt vad det innebär | 18 kommentarer

Jag har startat en insamling för mina och dina tuttar.

Man skjuter det undan sig. Man ignorerar det. Hittar bortförklaringar. Väntar på att det ska gå över. Men så kommer det ikapp en. Det är någonting där. Något som man tillslut inte finner någon förklaring för. Något som gör ont. Det där något börjar skapa tankar där långt inne i gömmorna i bakhuvudet. Tankar man inte vill kännas vid. Därför skjuter man undan tankarna i något sådär lite över ett halvår. Sen kommer det där något ifatt en och det ömmar mer och mer, gör mer och mer ont. Känns mer och mer med fingrarna. Vaknar på nätterna av att ställningen man ligger i gör ont. Måste hålla i bröstet om man springer. Lägger fingrarna emot lite försiktigt och trycker till, blir besviken, gör lika ont fortfarande. Det är något där. Nägot jag inte längre kan bortförklara. 

Som ni kanske förstår så pratar jag om mig själv. Idag var jag hos doktorn och jag ska få gå på mammografi. Jag är ju så ung så det borde ju inte vara någonting och doktorn hade svårt att känna någon direkt knöl. Dessutom så brukar farliga knölar inte göra ont. Men man måste ju gå till botten med vad det är och så här kan jag ju inte gå omkring.

Ingen av mina vänner vet om detta, det var bara två veckor sedan jag berättade om det för min mamma och började prata om det med min sambo. Då förstår ni nog att det här är en sak jag aldrig skulle dela med mig offentligt om det inte gällde en livsviktig sak och jag trodde att det jag delar med mig av skulle göra skillnad.
Och så vill jag uppmuntra alla att inte vara tysta, att inte hitta bortförklaringar, att inte gå och vänta på att det ska gå över...

Det gäller dig och mig, din dotter, din mamma, din flickvän, din vännina, din frus, din arbetskamrat, din syster, din svärmor, din mormor ...


( . ) ( . )  LÄNK TILL MIN INSAMLING ( . ) ( . )Som ni ser har jag startat en egen insamling. Man får verkligen upp ögonen när man själv och andra blir "drabbade" runt omkring. Eftersom jag tyvärr är IQ Badboll vad gäller ht ml koder och sådant så kunde jag inte lägga upp bannern till min insamling. Istället har jag klippt och klistrat lite själv och ni får istället gå in på min länk för att komma till min insamling. Minsta bidrag är 50 kronor, varför? Varför inte?

Kom igen nu 50 spänn!!!18 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0