Have hope my friends...

Publicerat: 2010-03-31 Kl: 18:35:27 | I kategori: Skog & mark | 6 kommentarer


För er som känner att vintern är hopplöst lång i år vill jag i bild och ord säga er att:
Jag som annars inte är särskilt förtjust i våren ("förvåren") har nog aldrig längtat så mycket som nu.. fast jag är samtidigt väldigt nöjd och lycklig över den fantastiska vintern! Tänk att vi haft snö ända sedan mitten av december tills nu! :D

Idag har det varit en burrig dag, fick byta om till min varma vinterjacka från min tunna vinterjacka när jag var ute på gården. (Ja, jag har två vinterjackor, mina kollegor goes crazy about me, kidding!) ;-) Undra hur helgens väder ska bli? Hoppas på sol, och torra gator... :) Nu ska jag tvinga iväg mig till det där sablans gymmet igen.. Det är kul när man väl är där men det är lätt att hitta undanflykter för att slippa...

...tänk istället en calzone med extra fyllning.. :-P
Fast varför inte både pizza o träning? Förena två goda ting ;)
Why not liktsom på mitt sätt..!


6 kommentarer, kommentera här!

Förra påsken...

Publicerat: 2010-03-30 Kl: 19:02:04 | I kategori: Fest, helg & vänner | 5 kommentarer


Långfredagen: åt vi middag på ett ställe på Götgatsbacken som jag nu ej minns namnet på, sen minns jag att vi ragglade till soapbar och sen hamnade vi på o-baren.

Påskafton: helt galet varmt! Jag gick i klänning och jeansjacka med tunna strumpbyxor.. Invigde mina vita converse och det var SOMMAR i luften.. alla var ute på stan och det var helt UNDERBART!!
Vi tog som sagt en tur på stan, åt Mc Donalds mat i kungsträdgården och sen åkte vi hem och åt traditionell påskmiddag hos mamma. At last hamnade vi på stadshotellet och om jag inte minns fel även på sportbaren med alla andra gamla "trosisar" :)

Hm... okej, påsken ligger två veckor tidigare i år men barbent och sommarklänning känns väldigt långt bort.. ;PJag älskar att gå tillbaka och titta på bilder som visar vad man hade för sig för ett år sedan.. :)
Vi ska inte göra något speciellt den här påsken och jag är inget big fan av traditionella familjehögtider då varken min eller min sambos familj ser ut som en typisk svennefamilj. Men man får skapa sina egna traditioner och försöka göra det bästa av situationen!

Denna påsk kommer antagligen bjuda på både släktmiddag, vårutflykt, sthlms utgång, mamma-middag, svärfarsfika... m.m. =) Jag som först trodde att vi inte alls skulle ha något att göra.. =)5 kommentarer, kommentera här!

Blomsterlycka!

Publicerat: 2010-03-29 Kl: 19:52:29 | I kategori: Inredning & sånt | 5 kommentarerMan börjar bli gammal när man går och längtar efter att få åka och köpa vårblommor...
Så fort lönen trillade in på kontot begav jag mig till blomsterhandeln i fredags.. Nu har vi blommor i varje hörn!
Hämtade inspiration från senaste Drömhem & Trädgård till mitt lilla blomsterarrangemang nedan:


...det roligaste med lökar är att man kan plantera ut dem i trädgården när de har blommat över.
Ska bli kul att se om mina lökar jag satte ut förra året kommer blomma i år :)

Tantpoäng? 100%


5 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0