VEDKORG

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 17:12:00 | I kategori: Vardagsrummet & allt vad det innebär



Blev glatt överraskad över vedkorgen som jag önskat mig och fick i present av min kusin när jag fyllde år.
Den är stor och rymlig och passar ypperligt för förvaring av vedklabbar. Rekomenderas starkt!

Kommer från H&M HOME.


Kommentarer
Postat av: ♥ Anna S

Den kommer jag och klä'mmer på, på torsdag.

Klart jag vågar åka :).



Puss o kram

2010-11-30 @ 19:32:52
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hejsan!

Att inte jag dog av skratt när jag såg din födelsedagssång till jocke. Både han o jag blev jätteglada. Tack! Kritiken var dock inte riktad till dig, men jag blev glad iaf :)



hahaha. Lustigt resonemang det där med att Martin inte får hoppa fallskärm. Förstår dock din tankebana. Jag är dock ett levande bevis på att det inte är någon fara alls. Jag har nämligen hoppat en gång tidigare, i Australien. Jag älskar det. Vill därför att Jocke också ska ha upplevt det…så vi kan dela den erfarenheten. Men jag tog tillfället i akt att få hoppa en gång till, så ja ska hoppa samtidigt som honom till våren. Längtar nästan ihjäl mig till dess. Ska bli galet roligt. 200km/h, 50 sekunders fritt fall…. I lööööööv it! Låt nu ditt karlskrälle hoppa. Han kommer älska det! Vi kommer hoppa strax utanför Sthlm och tänkte i den vevan försöka träffa dig, då vi stannar där en långhelg. Så då kommer du få träffa en adrenalinpumpad tjej, om du vill det vill säga ;)



Hur mår du annars då? Off the record och med tillåtelse att gnälla hur mkt du vill… är det tungt o jobbigt? Nervöst som attan? Du är ju som sagt i nionde månaden. Nionde månaden. Helt galet hur fort det gått. Känns som det var igår som ja kunde läsa de fina raderna o se bilderna på bullen (magen) o bli alldeles tårögd. Nu i samma veva som du o martin får tillökning skaffade ja o jocke det också. Kanske inte rikgti samma sak. Nämligen två fiskar. Men vi vårdar dom som om de vore våra små bebisar…hahahhaa…



Ha det bra vännen! Kram

2010-11-30 @ 19:38:48
URL: http://carromeller.blogg.se/
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0