Trevlig Valborg på er. Eller inte. Eller j...

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 19:04:22 | I kategori: Vardag & allt vad det innebär | 4 kommentarer


img_3398 (MMS)

Trevlig Valborg på er. Eller inte. Eller jo. Jag ska inte vara så bitter att jag blir missunnsam. Men här ligger jag i soffan och tittar på Go'kväll. Jag försökte in i det sista att vara en "Swedish vajking" men Martin fick vända och åka iväg själv (med Tuva) på valborgsfirandet. Jag är SÅ besviken. Var med tjejerna tidigare idag o inhandlade allt gott till kvällen men så blev jag bara ännu sämre och även febrig. Buhuuuuu så himla synd om mig nu och så saknar jag min tjej så mycket att jag blir gråtig fast att jag vet att hon har det bättre där hon är.... Hoppas alla andra har en bättre valborg än vad jag har!4 kommentarer, kommentera här!

SJUKSTUGA LIGHT

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 18:48:00 | I kategori: Vardag & allt vad det innebär | 10 kommentarer


Nej den här dagen var inge bra. Om man är bitter och neggo skulle man kunna säga att min torsdagstripp in till stan var förgäves då jag fick ställa in dagens träff och inte överlämna min birthdaygift som jag åkte in för att köpa. Jag mår rätt risigt och har legat i sängen i stort sett hela dagen. Var uppe vid lunchtid för att titta på det brittiska bröllopet och även om jag inte är något för royaliteter så är jag för kärlek så jag föll en liten tår. Skulle egentligen haft Jenny och Nova på besök här i det fina vädret idag, hade längtat jättemycket men fick imorse sälla in. Hoppas nu på att snabbt bli piggare då vi har superroliga Valborgsplaner inplanerade.Om ni tycker jag ser halvrisig ut här skulle ni se mig nu. Lodisvarning på mig!


Ångrar så himla mycket att jag tog tillbaka min Pepsi betsällning när Martin åkte till affären och istället bad honom köpa naturellt mineralvatten. Pucko!


10 kommentarer, kommentera här!

FASTER MICHELLE

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 18:35:09 | I kategori: Tuva & allt vad det innebär | 0 kommentarer
Tuva är inte direkt svårflörtad just nu men man märker att hon gillar sin faster Michelle och lyser upp och fyrar av stora leenden när hon kommer in i hennes synfält. Antagligen är detta en kombination av att de träffats rätt ofta och att Michelle är just en go och glad prick att tycka om och det känner Tuva av. :-) Här i veckan fick Michelle ett riktigt långt skratt av Tuva och det är ett bevis om något... :-)


0 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0