VÅRA FINA FLICKOR

Publicerat: 2011-05-31 Kl: 22:15:55 | I kategori: Tuva & allt vad det innebär | 2 kommentarer


Ett öppet meddelande till Nova och Tuva:

Snälla rara söta och fram för allt älskade flickor. Nu får ni sluta upp att växa så snabbt. Vi vill ha er som våra småbebisflickor ett bra tag till. När man ser er tillsammans så blir ni genast så otroligt mycket större, det är som om ni båda växer i varandras närvaro och när man ser er ihop så kan man nästan höra era framtida röster som ber om att få gå upp på rummet och leka själva. Eller kan vi få en glas? Eller "dumma Tuva" vs. "dumma Nova". Två tjejer med redan nu viljor starka som berg men kan deras mödrar komma överens så ska nog ni också kunna det. Ni har ju båda drag av era diplomatiska fäder i er så det ska nog ordna upp sig på samma sätt som det gör för oss mammor. Jag är så glad över att ni har varandra, det skiljer på dagen exakt tre månader mellan er och jag hoppas att ni ska växa upp som vänner.

Novis och Tuvis.
Vilka kommer ni bli? Vad kommer bli era favoritfärger? Vad kommer ni vilja helst leka med? Hur kommer ni att låta? Vad kommer ni att leka för lekar? Vad kommer ni att tjafsa om? Många frågor man nyfiket vill ha svar på, men först får ni vara våra små bebisar ett tag till. Okej?


Vi hade en så bra och underbar dag hos Jenny och Nova att vi åker dit imorgon igen men då sover vi över!


2 kommentarer, kommentera här!

VI I VI FÖRÄLDRAR

Publicerat: 2011-05-31 Kl: 21:38:38 | I kategori: Gravid & allt vad det innebär | 4 kommentarer


http://www.viforaldrar.se/_internal/cimg!0/anvyjvxuwddbok1qu4lydnopslt2eu2/Vi%20F%C3%B6r%C3%A4ldrar%20Gravid%20nr%201,%202011

Håll utkik imorgon efter Vi Föräldrar "Gravid special" för då ska det numret komma som vi ska vara med i!

Det kommer bli ett reportage som handlar om hur vi båda upplevde slutskedet av graviditeten. Intervjun gjordes bara ett par veckor innan Tuva föddes. Vi blev fotade av en riktig fotograf hemma hos oss och jag är stor och höggravid men hade i alla fall en väldigt fin fläta som Sandra (min vän frisören) hade gjort på mig. Ni som läst bloggen kommer känna igen en del då journalisten använt anteckningar från mina blogginlägg.

Å, det ska bli så spännande!


4 kommentarer, kommentera här!

UPPSATT VS. UTSLÄPPT?

Publicerat: 2011-05-31 Kl: 21:32:59 | I kategori: Bröllop & allt vad det innebär | 9 kommentarerJag sitter och tittar på olika bruduppsättningar och frisyrer till bröllopet. Jag har lyxen att ha en nära vän som är en så sjukt duktig frisör och hon ska göra mitt hår till bröllopet. Vi ska prova ut en passande frisyr på torsdag. Jag är i valet och kvalet mellan uppsatt och utsläppt. Martin vill nog gärna se mig i stora blonda lockar, men det vore väldigt roligt med en riktig uppsättning. Jag har bara haft riktigt uppsatt vid ett tillfälle tidigare, då gjorde Sandra en snabb och lite sådär avslappnat slarvig svinrygg och jag älskade det. Det här kanske (eller förmodligen) är min enda chans i livet att få bära en riktig uppsättning... Men utsläppt och lockar är ett säkert kort det med och jag är svag för stora blonda hårsvall med hollywood lockar... Bilderna här ovan visar mina två favoriter som jag hittat på nätet.

Vad tycker ni?


9 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0