THE HAIRCUT

Publicerat: 2012-11-30 Kl: 19:44:52 | I kategori: Vardag & allt vad det innebär | 8 kommentarer


Frisyr made by Sandra på Sandras Hårstuga, min frisör i Trosa.
 

Här har ni den, trettioåskrisen eller vad vi nu ska kalla det, från både sidan, framifrån och bakifrån. Uppmanar alla att våga klippa av sig håret eller lämna frisyrvalet i någon annans händer. Så mycket spänning som jag mäktar med.
 
Ikväll har vi barnvakt (igen) fördelen med att bo hos mamma. Om hon ändå är hemma så kan vi smita iväg på kvällen när Tuva ändå sover. Kvällen ska spenderas tillsammans på favoritstället, sista gången för i år och sista gången någonsin med bästa duoparet inom mat och servering då både Robert och Michelle slutar på Bomans till årsskiftet.


8 kommentarer, kommentera här!

FRISYSREN SOM GAV MIG EN FRIBILJETT TILLBAKA TILL ARVIKAFESTIVALENS FÖRSTA ÅR

Publicerat: 2012-11-30 Kl: 15:39:40 | I kategori: Sofie & mode | 6 kommentarer
6 kommentarer, kommentera här!

SEN KVÄLL PÅ SANDRAS HÅRSTUGA I TROSA

Publicerat: 2012-11-30 Kl: 10:08:00 | I kategori: Vardag & allt vad det innebär | 2 kommentarer


 
Igår spenderade jag kvällen hos min frisör Sandra som har Sandras Hårstuga i Trosa, she´s the best. Jag vet inte riktigt vad som har tagit åt mig. Från att ha övervakat Sandra som en hök när hon varit framme med saxen för att hon inte ska ta mer än det yttersta nödvändiga så tillät jag henne igår även att ta fram maskinen. Halv tolv lämnade jag salongen i ett helt nytt yttre jag. Spontant och spännande och som ni nog anar, rätt så kort. Konstaterar att jag nog måste köpa mig en ordentlig mössa för det lär bli kallt om öronen annars i vinter. Vill ni se bilder på hur det blev? Stay tuned eller kolla in min instagram @morsningandgoodbye där jag uppdaterar flitigare.
 
Uppmanar er även att följa Sandras Hårstuga på facebook www.facebook.com/sandrasharstuga .
Kom igen, go on and just like. Gillar ni och följer mig så gillar ni Sandras Hårstuga på facebook, deal? :-)
Då gör ni både mig och Sandra glada!
 


2 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0