SHOPPING KAN INTE BLI BÄTTRE ÄN PÅ AMERICANA CLASSICS VINTAGE

Publicerat: 2013-08-31 Kl: 04:42:00 | I kategori: Shopping & sånt | 0 kommentarer


 
 
Varför gardiner när vi kan hänga brudklänningar på väggarna? 
 
Americana Classic Vintages utförsäljningar måste vara det bästa som hänt Oxelösund någonsin. Klänningen ni ser är köpt i våras under deras bagsale vilket innebär att du fyller en påse med exakt så mycket som bara får plats och betalar endast tvåhundrakronor. Och vad är det som säljs undrar ni då? Jo, gamla vintageplagg från USA i alla möjliga olika utföranden men t ex prickiga klänningar, Levis shorts och så underbaravgrejer som en annars aldrig kommer över. De har även en butik i Stockholm på Gamlà Brogatan och innehavarna är så härliga så en blir alldeles lycklig när en kommer till kassan. 
 
I söndags var jag där med min vintageälskare Anna från Katrineholm och åh vilken shoppinglycka vi tillsammans upplevde. De hade bagsale och jag gjorde ännu bättre fynd än förra gången, att det ens är möjligt! Sjutton plagg och lite accessoarer för 200:- Shopping kan inte bli roligare. 
 
 
 
Här är lite sjalar som jag köpte och brukar knyta om håret med ändarna spretande lite kors och tvärs uppe på huvudet.
 
 


0 kommentarer, kommentera här!

PARFYMTIPS FRÅN YVES ROCHER

Publicerat: 2013-08-30 Kl: 13:20:00 | I kategori: YVES ROCHER REVIEW TEAM | 0 kommentarer


 
 
 
I början av sommaren fick jag hem en flaska på 15ml med parfymen Neroli från Yves Rocher och jag kan bara säga att den är helt fantastisk. Snart är den slut och jag som inte köpt eller fått parfym på över tre år kan känna att det är dags att ta tillbaka doften och investera i några parfymer. 
 
En flaska på 30 ml kostar 214:- så priset är dessutom väldigt bra (Finns även på 15ml för halva priset).  Jag är inte så bra på att själv recensera dofter så jag kopierar Yves Rochers beskrivning av den: När de ömtåliga kronbladen hos pomeransträdets blommor träffas av morgonsolens första strålar är det dags att plocka dem. Tillsammans med trädets blad och frukt skapar de en ren och sofistikerad doft med fräscha toppnoter, ett sensuellt och blommigt hjärta och en mjuk bas med toner av mysk. Själv kan jag säga att den är härligt tung och underbar, gillar ni som jag Chanels Chance och Flowerbomb från Viktor & Rolf (mina favoritdofter) då gillar ni garanterat denna!
 
Tryck på adressen för att komma till parfymen: http://newsletter.yves-rocher.se/cgi-bin1/DM/t/hCxT50ekaM40Bamo0sLpd0EF 
 

0 kommentarer, kommentera här!

IBLAND VILL DET SIG

Publicerat: 2013-08-30 Kl: 08:03:00 | I kategori: Köket & allt vad det innebär | 3 kommentarer


 
Det här är ju hur bra som helst nu när jag har en surfplatta kan jag börja blogga igen. Lustigt eftersom jag precis i förra veckan tänkte gräva ner bloggen för gott eftersom jag ändå aldrig bloggar numera så kommer Martin hem med dennabpresent. Nu kan jagvskrivs och posta bilder hur lätt som helst! 
 
Testade att göra ett litet kollade som binder här ovan och även det fick jag till. Bilderna är från igår då jag igår och idag är hemma och vabbar. T har blivit smittad av mig sov vår dålig i början av veckan med förkylning och feber. Me n strunt i det, det anmärkningsvärda är istället att jag bakat och utan några mindre katastrofer som det annars brukar bli.
 
Jag hatar att baka. Jag köper. Men drabbas ibland av det där med "jag kanske skulle ta och baka" ... Och så känner jag mig så jävla härlig och värsta LeilaLindholm när jag tar på mig förklädet innan allt bränns vid och hgår åt pipan. Men igår, då fick jag till det. 
 
 
  


3 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0