FÖR GAMMAL VÄNSKAPS SKULL.

Publicerat: 2013-12-31 Kl: 12:47:00 | I kategori: Jag & allt vad det innebär | 2 kommentarer


 
Jag tänker inte summera året som varit. Jag tänker inte skriva någon årskrönika. Istället blir det kryptiskt, och säkert inbjuder det för tolkningar och spekulationer bara för att nå fram till en endaste person.
 
Du vet scenen i Sex and the City när Carrie springer i nyårsnatten för att hinna till Miranda för att säga att hon aldrig är ensam? Den scenen och den låten får bli min sammanfattning av det omvälvande som hände när jag fick ditt sms, min springtur genom New York natten. Till dig.
 
Med hjärtat i handen.
Nästa år.
Nytt år.
 
Pussi
 
 


2 kommentarer, kommentera här!

TREÅRINGAR IS THE SHIT

Publicerat: 2013-12-31 Kl: 00:09:13 | I kategori: Film, TV | 0 kommentarer
Den här personen har fyllt tre år. Jag vill nu bara stoppa tiden. Eller stoppa hennes utveckling. Nu är Tuva i sitt bästa. Tre år, it's the shit.

Om någon skulle fråga mig vad det bästa med julledigheten varit så måste jag nämna nätterna. Vi har slängt ut spjälsängen så nu har hon inget annat val än att sova med oss. Och som vi sover!
Länge och tätt tätt intill. Det är det här som är syftet med att vilja leva med barn, att ha barn, att få sova med dem. (Förstår att det finns nackdelar och att en del kämpar med att få dem att sova i sina sängar, men eftersom Tuva gjort motstånd till att sova med oss är detta en sån njutning för oss). 


0 kommentarer, kommentera här!

M&S KVÄLL

Publicerat: 2013-12-23 Kl: 16:28:59 | I kategori: Fest, helg & vänner | 3 kommentarer
Martin skulle ta initiativet till att bestämma att vi skulle ut på restaurang i fredags men eftersom hans förmåga till planering är lite bristfällig (sorry darling but thats thrue). Så fanns ingenstans för oss att gå pga julbord och abbonneringar. Jag mådde inte så bra så jag orkade inte åka till Stockholm så vi tog en extra bra kväll hemma! Mamma passade Tuva, vi klädde upp oss och åt oss mätta på ostron och champagne! Så mätta att vi skippade varmrätten till dagen efter (lammracks, min favorit).

Vi hade så himla roligt, har inte skrattat så mycket på hela december. Så en himla bra kväll, trots bihåleskiten.
3 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0