DET HÄR MED KÖKET

Publicerat: 2013-02-02 Kl: 15:55:29 | I kategori: Köket & allt vad det innebär


Köket, köket, käket, kräket, köket. Detta eviga gissel och beslut kring dess utformning och funktion. Min smarta vän Jenny sa till mig en sann sak att "köket är 90% av hemmet, är man inte nöjd med köket så är man ofta missnöjd med resten av hemmet". Så sant.

Nu har vi kommit till att vi har bestämt köksleverantör, och valet står mellan två olika luckor. Skulle tittat på de idag och bestämt men de stängde framför näsan på oss så jag måste åka på måndag igen och kolla. Vill inte än säga vilka vi väljer mellan. Det är svårt nog och det blir ännu rörigare att blanda in andras åsikter. Men det blir inte längre HTH och inte IKEA. Det är hög tid att beställa nu för det är oftast minst fem veckors leverans.



Kommentarer
Postat av: Akka-mamma till Gustav

Ja det där med kök alltså. Börjar med det positiva om vårt och det är att vi älskar det och det gör mig så glad att titta på och vistas i! Jag är mallig och stolt över köket haha! Resan dit däremot var genom sju helveten. Vi beställde i juni 2011 från Ballingslöv för lev i aug efter Ballingslövs fem stängda semesterveckor. I juni slet vi ut nuvarande kök i panik efter den avslutade ozonbehandlingen av hela huset som inte ens den fick bort röklukten ur luckor och stommar! I juli fick vi reda på att vi skulle bli tre, hormonerna svallade och köket bestod av mikro, vattenkokare och kaffebryggare. I augusti besked om försenat kök, i september kommer köket med bänskivor som spräckts vid omlastning från Danmark. Tur att det enda jag kunde äta var rostat bröd och granny Smith! För att förkorta historien så fortsatte allt att gå åt fanders med snickaren som skulle hjälpa oss att sätta köket (som tagit in andra jobb då köket var försenat) och måtten köket var beställt till var inte de måtten som kommit. Glasskivan till stänkskydd var det inte många rätt på och jag grät floder för absolut ingenting funkade och allt blev senare och senare... Men, i december firade vi jul här! Spisen kunde kopplas in ett par dagar före jul och i mellandagarna kom glasskivan äntligen på plats och i januari blev det helt klart. Fy fanken, men det var det värt! Huset ÄR verkligen hemmets hjärta!!
Stort lycka till med ert kök, det kommer bli lika fantastiskt som resten av ert hus!

2013-02-02 @ 19:59:04
Postat av: Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Visst är köket viktigt! Det är köket vi är mest missnöjda med i vårt hus i Sverige och det drar liksom ner känslan på hela huset. Hoppas att ni blir nöjda!

2013-02-03 @ 21:42:29
URL: http://fragaugglan.se
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0