SLÅR ETT SLAG FÖR NAMNLAPPAR.SE

Publicerat: 2013-02-12 Kl: 09:30:00 | I kategori: Babyshopping & sånt


 
 
Smarta strykfria lappar att bara klistra på från www.namnlappar.se
 
Ordningssinnet hos mig kanske inte är min främsta sida men när det kommer till märkning av kläder så är jag en riktig führer. Jag har märkt vart enda litet plagg som Tuva äger och bär, varje liten strumpa och jag njuter. Fullkomligt njuter. Måste vara en yrkesskada efter att varje dag se högen av omärkta kläder växa och inombords svära över omärkta kläder. Så jag märker och jag märker. Med strykfria namnlappar som funkar alldeles utmärkt att tvätta och med märkpenna som jag köpt på Polarn och Pyret. Annars är Martin den mest ordningssamma av mig och honom, big time, men märkning, det klär jag honom med hästlängder.
 
Tuvas förra namnlappar, 120 stycken som nästan är slut. Sparar de som är kvar till att märka ytterplagg eftersom de har mobilnummer.
 
Varför märker ni inte era barns kläder? :-)

Obs! Osponsrat inlägg, skrivet enligt mina egna rekommendationer.


Kommentarer
Postat av: Flängfia

Jag har faktiskt märkt kläderna, MEN nu har jag tappat bort pennan så måste köpa en ny och efter födelsedag finns det massor med omärkta kläder hemma och på dagis så nu skäms jag lite. Men en ny måste inhandlas snarast eller så köper jag dom där lapparna. Hur funkar dom där strykfria lapparna, sitter dom trots tvätt?

Svar: Jag har tvättat flera ggr och om man sätter de på själva tvättlappen eller den i nacken så sitter de jättebra!!! :D
-Sofie-

2013-02-06 @ 19:13:28
Postat av: AnnaMalin

Precis dem har jag tittat på! Bra att nu bli påmind om beställning :-) Har lånat en del kläder och vill inte skriva med penna i. Kanon om de sitter bra i tvätt, men när man vill lämna tillbaka kläderna, är de lätta (eller hyfsat) att riva bort?

2013-02-07 @ 13:37:26
URL: http://annamalinform.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja jag tror det för min kompis slet bort såna från kläder hon fått men vågar inte lova.... :-))

2013-02-07 @ 13:41:47
Postat av: Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Jag märker alla kläder, dock försvinner mycket trots det:(

2013-02-07 @ 14:20:54
URL: http://frokenstockholmare.se
Postat av: Rebecca

Jag är också führer när det gäller märkning... Jobbar i skolan och där är det kaos med sådant för föräldrarna struntar i det... Jag har också lappar man stryker på (och så har jag även en dymo med den funktionen) och det är ju jättebra. Det bästa med mina lappar, och säkert dina också, är att de går att ta bort igen om man vill ge vidare kläderna... Bara att stryka varmt på dem.

Jag märker dock inte strumporna... Förskolepersonalen säger själva att de tycker att just märkning av strumpor är onödigt... Men jag kanske börjar med det rätt som det är :-)

Kram

2013-02-12 @ 11:35:59
Postat av: michaela

ääälskar dom. fast sonen fick svaetvita. snål mamma ab.

2013-02-12 @ 12:35:45
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se
Postat av: Sara J

Go Sofi!!!!! Blir galen på jobbet över alla kläder som dräller. Och sura föräldrar som tappat bort sina barns kläder. Lägger alltid alla kläder i en byrå vi har. Då jag omöjligt kan komma ihåg vems strumpor det är som ligger i duplo-lådan. Moahaha.
Kommer märka mina framtida barns kläder som en vansinnig;)

2013-02-12 @ 18:52:54
Postat av: Ingrid

Fungerar de strykfria alltså? Vilken överraskning!

Vi lade en förmögenhet på Filurs lappar (de som de hade innan som man strök). Texten tvättades ofta bort, och dessutom satt de inte kvar. När vi reklamerade dem fick vi några nya (inte så många som vi köpt från början), och de var lika dåliga. Sedan slutade de att svara när vi har försökt höra av oss.

Nu har vi köpt från annat håll och märker maniskt allt som tas med utanför hemmet.

2013-02-12 @ 23:31:37
Postat av: Christina

Hej min dotter har precis börjat förskolan och har inte kommit mig för att märka allt än. Än så länge e det fem barn på avd :) Men är absolut mer aktuellt snart och jag vill inte förstöra alla plagg med att skriva i dom. Dessa etiketter verkar ju lätta o bra, skönt att slippa stryka!

En fråga bara (lite dum;)): Vad skriver du på dom? Bara förnamn och ett tel.nr?

Tack för tipset! Guld värt :)

2013-02-12 @ 23:58:42
Postat av: Mira

Tack för det, nu fick jag tummen ur och beställde nya!! Våra har varit slut i evigheter. Hade såna där man måste stryka och det var lite drygt.
Var supernoga när Ella började förskolan, allt märktes.
Nu slarvar jag som sjutton. Men - klagar inte om sakerna försvinner heller - är medveten om att det kan ske.
Fingervantar köper jag alltid i storpack och lämnar massor - gör mig inget om de andra råkar ta (kanske nån som inte har behöver låna osv).
Märker med penna de kläder som är "viktiga".
Men nu ska allt märkas igen.
Du lyckades få mig att skämmas lite - jag som jobbar på förskola borde verkligen märka ALLT ;-)

2013-02-13 @ 20:42:46
URL: http://mirandalux.se
Postat av: Anonym

Christina: På de första lapparna som jag beställde skrev jag förnamn och mobilnummer, och märkte alla med. Nu beställde jag med bara förnamn. Tänkte markera ytterplagg med namn och nummer och vanliga plagg med bara namn...:-)

Lycka till!

2013-02-15 @ 13:53:37
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0