CHARLOTTE & JOHAN YXTAHOLMSSLOTT

Publicerat: 2013-03-31 Kl: 18:02:00 | I kategori: Sminkningar | 1 kommentarer


Det här är ganska fantastiskt. Men förra sommaren fick jag ett mail från en bloggläsare som undrade om jag kunde göra hennes brudmake. Så efter mailkonversation och provsminkning så åkte sedan jag och Sandra iväg på vårt andra gemensamma jobb ända till Yxtaholms slott utanför Flen. Solen lyste varm och det var en fantastisk lördag och Charlotte och hennes blivande hade redan bott en natt i bröllopsrummet som låg i en av flyglarna där Charlotte sedan skulle bli sminkad och få håret uppsatt av oss. Charlotte hade tänkt på allt till sitt bröllop och det var så häftigt att få vistas i den vackra och lyxiga miljön och få känna sig om en liten del av den. Charlotte hade valt en liknande frisyr som jag hade med extra mycket löshår, precis som jag, och en gråtonad ögon make up. Minnet jag tar med mig är inte bara hur spännande och roligt det var att få åka iväg och hjälpa Charlotte till sin bröllopsdag men också hur roligt det var att få lära känne henne från mailutskick till bröllopsdag.
 
 
Samtliga bilder kommer från A´la Foto. Där kan ni även se ännu fler bilder på Charlotte och Johan.


1 kommentarer, kommentera här!

KONSTTRIANGELN I TROSA

Publicerat: 2013-03-31 Kl: 11:53:00 | I kategori: Foto & sånt | 0 kommentarer


                                                
 
Stockholmare och Sörmlänningar som inte har hört talas om Konsttriangeln? Skämmes på er! Även Dagens Nyheter har uppmärksammat detta fantastiska initiativ där 52 olika konstutövare i kommunen har gått ihop och bildat en triangel av olika utställningar. Utställningen håller öppet hela helgen på sina olika platser mellan 11-17 och det har varit så otroligt mycket besökare, vilken enorm succé.
 
Jag har ännu inte haft möjlighet att besöka konstriangeln men idag tänker jag gå till Bomans där We do weddings kläddesigner Johanna Grossman ställer ut sina skapelser och även säljer sina illustrationer. Sen ska jag besöka I LOVE TROSA som är en ny liten butik på Östra långgatan som säljer coola Trosatryck i en stil som är väldigt "inne" just nu. Tycker jag i alla fall. Jag tror varannan Trosabo kommer ha en sådan kökshandduk innan året är slut. Så även jag. Eller jag vill såklart ha hela kollektionen.
 
Sista besöket är ute i Västerljung på Åsbacka där två andra medlemmar i We do weddings har sitt fäste, Floristerna på Åsbacka ställer ut sina blomsterskapelser tillsammans med Lina Nydahl som är initiativtagaren till We do weddings och som tagit alla foton. Men det är även flera andra olika konstnärer av olika slag som också ställer ut på Åsbacka. För min del är jag mest nyfiken på att se lite av fotografierna från vår photoshoot, ska bli roligt att se hur bilderna verkligen blev och sen har jag hört det ryktas om att det även hänger foton på mig själv och Martin där...
 
 


0 kommentarer, kommentera här!

KONSTTRIANGELN I TROSA

Publicerat: 2013-03-31 Kl: 11:31:18 | I kategori: Foto & sånt | 0 kommentarer
0 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0