CHARLOTTE & JOHAN YXTAHOLMSSLOTT

Publicerat: 2013-03-31 Kl: 18:02:00 | I kategori: Sminkningar


Det här är ganska fantastiskt. Men förra sommaren fick jag ett mail från en bloggläsare som undrade om jag kunde göra hennes brudmake. Så efter mailkonversation och provsminkning så åkte sedan jag och Sandra iväg på vårt andra gemensamma jobb ända till Yxtaholms slott utanför Flen. Solen lyste varm och det var en fantastisk lördag och Charlotte och hennes blivande hade redan bott en natt i bröllopsrummet som låg i en av flyglarna där Charlotte sedan skulle bli sminkad och få håret uppsatt av oss. Charlotte hade tänkt på allt till sitt bröllop och det var så häftigt att få vistas i den vackra och lyxiga miljön och få känna sig om en liten del av den. Charlotte hade valt en liknande frisyr som jag hade med extra mycket löshår, precis som jag, och en gråtonad ögon make up. Minnet jag tar med mig är inte bara hur spännande och roligt det var att få åka iväg och hjälpa Charlotte till sin bröllopsdag men också hur roligt det var att få lära känne henne från mailutskick till bröllopsdag.
 
 
Samtliga bilder kommer från A´la Foto. Där kan ni även se ännu fler bilder på Charlotte och Johan.


Kommentarer
Postat av: Malins Blogg | Mamma - Träning - Mode

Sofie!

Äntligen har jag tagit mig tiden att klicka in här via datorn för att skriva en kommentar. Har tänkt att göra det enda sedan du släppte nyheten om företag men ja, vad ska jag skylla på? Haha!

Vill i alla fall säga att det är så himla kul med ditt företag och er idé om att gå ihop flera för att kunna erbjuda hela paketet. Jag tror stenhårt på dig och idén!

Puss & kram <3

2013-04-01 @ 11:30:30
URL: http://malinsblogg.se
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0