EN DRÖM SOM FÖRHOPPNINGSVIS GÅR I UPPFYLLELSE

Publicerat: 2013-05-27 Kl: 12:47:39 | I kategori: HUSBYGGE 2012 | 5 kommentarer


Imorse vaknade jag alldeles pirrig i magen över allt som snart förhoppningsvis kommer att hända. Pirret påminde om det Pitt jag brukar ha inför min födelsedag. Som bekant vet ni nog att jag älskar att fylla år men det här , det är så mycket bättre.5 kommentarer, kommentera här!

TAKTIK: FOKUS!

Publicerat: 2013-05-27 Kl: 08:31:00 | I kategori: HUSBYGGE 2012 | 1 kommentarer


Det är så jäkla tokigt för i vårt rum på 20kvm har jag lyckats lägga undan min kameraladdare på ett sånt lurigt ställe att det är omöjligt att hitta den. Vill skylla på Tuva men tror faktiskt att hon är oskyldig för ovanlighetens skull. Därför blir det nu ett stort glapp i husdokumentationen. Synd. Fotar med mobilen men det blir inte samma kvalité och så får jag inte in de i datorn.

Just nu väntar jag på att micron ska plinga till och vi ska äta en delikat lunch av djupfryst färdigmat. Men det är bara att bita ihop för snart kan vi laga vår egen mat i vårt egna hem och det är det enda som upptar oss just nu.

Idag har vi städat undan en massa på nedervåningen. Fortfarande golvpapp men nu är vi klara med allt sågande till socklar och lister till nedervåningen! Så alltså kommer vi ha alla lister uppe redan när vi flyttar in och slipper därmed risken att listerna sen aldrig blir klart. Nu återstår lite på kök och tvättstuga (och en dubbel A4 sida med andra saker) men snart så. Vi har en stressig tid framför oss fram till besiktningen men nu har vi en deadline och ett mål. Nu gäller det att bara fokusera!1 kommentarer, kommentera här!

DET ÄR NÄRA NU

Publicerat: 2013-05-26 Kl: 08:40:05 | I kategori: HUSBYGGE 2012 | 5 kommentarer


Söndag, solen skiner och idag har vi barnvakt. Det är inte långt kvar nu och nu kan vi nästan snudda vid hur ljuvligt finalen skulle smaka. Som att vi nästan läppjar på skumpan. Nu måste vi orka, allt annat får bara gå ihop och funka. Låt oss få medvind den här veckan eller i vilket fall inga direkta motgångar. Tack. För går det nu som vi önskar och arbetar för så har vi snart rott den första etappen i land!

Tack för all pepp och kärlek via blogg och instagram, nu kör vi!5 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0