BLOGGSPONSRING OCH SHOPPINGTIPS

Publicerat: 2011-11-30 Kl: 23:54:19 | I kategori: Blogg & allt vad det innebär | 12 kommentarer


Nu ska jag ta och bemöta den kommentar jag fick tidigare idag, angående att jag är "lättköpt" som låter min blogg bli en "reklamblogg" genom att jag ibland rekommenderar olika saker att köpa. Låt mig få kontra.

Min blogg, en liten del av mig men kanske inte så liten ändå. Ni får ta del vårt bröllop, vår dotters utveckling, min pappas bortgång i cancer, mina middagar med vänner, min förlossning, vår inredningsstil, och min graviditet. Jag har bloggat sedan 2008 och det är först nu som det börjar dyka upp förfrågningar om jag vill anordna en tävling eller resencera en produkt och som tack för detta få en gåva. Jag har aldrig tipsat om något jag själv aldrig skulle kunnat stått för, jag har alltid varit öppen vid de tillfällen jag bloggat och rekomenderat något som jag själv även fått, t ex Yves Rocher produkterna som jag är med i testpanelen för. Jag kommer fortsätta att rekomendera saker jag tycker är bra, och även hjälpa nya företagare att få synas och eventuellt nya kunder, som MiniMango som jag skrev om tidgare idag. Jag tycker att det är smickrande att bli erbjuden att få hålla i en tävling som jag själv kan stå för men jag inser såklart vilken enorm reklampelare man själv blir via sin blogg men det är min blogg och mina beslut. Jag kommer att fortsätta att rekomendera och tipsa om saker jag själv tror att andra kan få nytta av, oavsett om jag tjänar på det själv eller ej. Gillar man det inte behöver man inte läsa. Men nu har vi rätt ut det. Bra.

Tänker på det som Carro, en trogen läsare som hängt med sedan starten, hon skrev att "numera blir det mycket bebis och mammainlägg som visserligen kan vara underhållande och mysiga men att hon saknar själva "Sofie kärnan" som fanns mer förr. Men att man får kryssa lite bland bebisinläggen för att hitta till kärnan" Så ärligt och så sant. Det är mitt liv det handlar om, ni får en liten del av kakan men klart man inte tilltalas av allt men får istället bli upp till er att sålla och hitta era egna godbitar. Eller så kan ni göra det som jag tänker: "fuck off!" ;-)

Jag bryr mig inte om dumma anonyma kommentarer, men jag ville reda ut hur jag ser på bloggsponsring och liknande. Så, nu har vi rett ut det kan jag få gå och lägga mig nu?12 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0