TIDNINGSTIPS: VINTAGE

Publicerat: 2013-02-26 Kl: 10:13:25 | I kategori: Böcker & Tidningar | 1 kommentarer


Vill tipsa om den nya tidningen Vintage som igår kom ut tillförsäljning och säljs tillsammans med Expressen. Jag är annars rätt trött på tidningar trots jag konsumerar en hel del i inspirationssyfte när det kommer till inredning. Men Vintagetidningen gillade jag och bläddrade inte bara igenom utan läste även reportagen.

Jag gillar vintage och är just nu tokig i 20-talet när det kommer till inredning, mode och frisyrer. Sen gillar jag såklart 50-talet. När det kommer till musik är det helt klart 60-talet med mode och främst make up var sjukt snyggt på 60-talet. Det är nog det årtionde som följt med mig mest genom åren. Har även en liten sängkammarfascination av Burleskstil.

Älskar tanken på vintage och återanvändning. Jag erkänner att jag är en riktig konsumtionsråtta och köper främst nytt och kan ärligt säga att miljöfrågor inte ligger mig närmast om hjärtat. Något min mamma som är källsorteringsfacist (okej, nu överdrev jag) men hon är mycket mer miljömedveten om klimatpåverkan och vad vi som enskilda personer kan göra för att medverka för en mer hållbar framtid ur miljösynpunkt. Så jag brukar säga att hon får stå för både hennes och mitt engagemang...1 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0