MIN TAPPRA JENNY OCH HENNES FANTASTISKA FAMILJ

Publicerat: 2013-07-19 Kl: 18:13:00 | I kategori: Gravid & allt vad det innebär


Daniel och Jenny bad mig att jag skulle fotografera dem när de var här i början av veckan. Jag tycker sånt här är så himla roligt men skulle kunna bli så mycket bättre. Har en mästerlig lärare som tålmodigt försöker få mig att förstå ljusinsläpp och isovärden men jag har som alltid när det är siffror svårt att få det att fästa. Men jag försöker så gott jag kan och det här är resultatet.
 Jenny har sedan vecka 16 haft så svår foglossning att hon efter bara några veckor blev heltidssjukskriven, innan dess hade hon ständigt illamående och svårt för att äta. Det där med att vara gravid, vilket jävla helvete vi går igenom och vilka sinnessjuka påfrestningar och smärta vi på något sätt ser till att uthärda och ta oss igenom. Att ha så ont att man nekar en greklandsresa pga att man inte kan föreställa sig hur man ska ta sig igenom Arlanda. Att trots man är helttidssjukskriven inte klarar av att lämna sitt barn till förskolan eller tvingas gå på kryckor så fort man lämnar hemmet. Jenny, mig själv och alla andra kvinnor som tvingas vara tappra och uthärda skiten. Kärlek till er.
 


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Underbart resultat! Lyckostar till föräldrar, som får sa fina bilder, jag är mycket avundsjuk!!!! Hade du bott i Värmland hade du gärna fått fota oss! Duktiga du!

Svar: Tack, det hade jag med glädje gjort! Nu blev jag glad =)
-Sofie-

2013-07-19 @ 21:25:14
Postat av: Jane

Jättehärliga, äkta bilder med mycket känslor - precis vad jag uppskattar som mest!! Bra jobbat av allihop! Kärlek!

Svar: åååh tack tyckte du? på riktigt? =) nu blev jag glad! försökte hela tiden att flytta på mig (eller på dom) och försöka tänka "hur skulle Jane ha gjort" men svårt med ljus och skuggor och så blir himlen vit istället för blå och ibland blir det bara svart och ja.... men ändå rätt bra faktiskt :)
puss på dig!
-Sofie-

2013-07-20 @ 14:52:44
URL: http://www.janehaglund.sehttp%3A//
Postat av: Jane

....och jättefint jobbat med ljuset!!!

2013-07-20 @ 14:53:41
URL: http://www.janehaglund.se
Postat av: Malin S

Härliga bilder - fyllda med känsla!

2013-07-20 @ 22:02:48
URL: http://www.malinstolt.com/
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0