NYÅRSHÄLSNING

Publicerat: 2010-12-31 Kl: 20:10:50 | I kategori: Fest, helg & vänner | 7 kommentarer
(tyvärr väldigt dålig bild - vi är osams med kameran just nu)

Smink och paljette
r på mamma, pappa ute i köket och förbereder nyårsmiddagen, liten Tuva snusar gott i soffan i sin allra första klänning. En nyårsblåsa som hon fått av nära vänner.

Hoppas ni får en underbar och minnesvärd nyårsafton, ta det försiktigt med smällare och raketer. Lyssna på Mamma Sofie som tycker att ni hellre ska hålla er undan och lägga pengarna på välgörenhet eller finare skumpa!

♥NYÅRSKRAMAR


7 kommentarer, kommentera här!

ANDRA NATTEN - FÅR MAN HA DET SÅ BRA?

Publicerat: 2010-12-31 Kl: 15:23:23 | I kategori: Vardag & allt vad det innebär | 3 kommentarer
En lycklig och skäggig nybliven pappa (vem tänker på att ta med sig rakgrejer) på BB i favoritposition med liten Tuva.

Åh, vad vi har sovit skönt inatt. Vi somnade alla tre strax efter 01.00 därefter vaknade jag 04.20 occh var då vaken i en timma och ammade och sen somnade vi om till halv åtta, då åt vi frukost och ammade. Sen somnade Tuva på Martins bröst och sov där uppe i tre timmar, och jag likaså. Inte ett enda missnöjt skrid däremellan. Detta måste alltså dokumenteras - vilket jag nu även har gjort. Antar att det bara är att tacka och ta emot för ingen vet hur nästa natt kommer se ut...


3 kommentarer, kommentera här!

FÖRSTA NATTEN

Publicerat: 2010-12-30 Kl: 19:44:26 | I kategori: Gravid & allt vad det innebär | 22 kommentarer
Fötterna ser jättestora ut men i själva verket är det världens vackraste yttepytte tassar... Kan inte få nog av att pussa på dem..

Nu har vi varit hemma i ett dygn och det går faktiskt riktigt bra. Man tar verkligen en sak i taget och blir så glad varje gång man upptäcker att det faktiskt fungerar. Nätterna på BB har fungerat riktigt bra, där sov hon gärna längre stunder ibland över fyra timmar vilket vi själva självklart var tacksamma för. I natt somnade vi inte förrän vid fyra och jag minns att jag någongång vid halv tre tiden stod med henne lite vaggandes på armen i vardagsrummet och tittade ut på vinternatten och var så trött, allt jag ville var att sova men då tänkte jag "det här är bara början". Men samtidigt så bekommer det inte en än så länge inte så mycket att man egentligen ligger efter med sömnen och att man egentligen borde passa på att sova när hon själv sover. Antar att det beror på det enorma lyckorus som man just nu lever på.


22 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0