VALBORGSOSIS

Publicerat: 2013-04-30 Kl: 17:38:34 | I kategori: Vardag & allt vad det innebär | 0 kommentarer


Nu har jag otur med Valborg i år igen och avstyrde de roliga planerna tidigare idag. Vi skulle ha firat hos våra vänner med flera andra familjer men efter att varit utomhus nästan hela dagen och redigt förkyld på det så valde vi den tråkiga linjen och blir hemma. Valborgselden här hos oss är 100 m från där min mamma bor så vi kan titta på den från fönstret.

Mitt bästa Valborgsminne är nog mösspåtagningen i gymnasiet. Jag hade fått en superfin tunika som jag hade sett på modesidorna i Elle. Studentmössan hade jag valt några storlekar för liten så den istället skulle sitta lite coolt på sniskan. Hade pyntat den med en tygblomma eftersom jag har något stört behov av att alltid sticka ut (vägrade såklart vit studentklänning sen). I alla fall så har jag för mig att vi började morgonen med att dricka billigt mousserande (har för mig att vi drack i skolan och det kändes busigt). Sen åkte vi ångbåt till en restaurang där vi och våra lärare åt middag för våra tidigare intjänade klasskassepengar. Minns att jag var lite sur för jag ville hellre åka på kryssning och jag tror vi hade haft gräl i klassen om detta innan. Vin till maten ihop med lärarna, det kändes riktigt högtidligt. Sen är det ett minnesglapp fram till kvällen då vi hade förfest hos en klasskompis bror och sedan gick ut och "schalalala'ade" oss. Marenplan. Storgatan. Södertälje. Fina minnen.
Utgång på kvällen med ett nummer till någon jag blev lite småkär i och livet och hela världen kändes som den var min.

Har ni några Valborgsminnen att dela med er av eller vad ska ni göra?0 kommentarer, kommentera här!

FÖRSTA INLÄGGET PÅ YOUR SPECIAL DAY

Publicerat: 2013-04-29 Kl: 19:39:23 | I kategori: | 0 kommentarer


 
 
Kikar in för att tipsa om att jag skrivit mitt första inlägg på hemsidan som ni väldigt gärna får gå in och besöka. Klicka antingen på länken eller på bilden här ovan för att komma till hemsidan som börjar allt mer och mer komma i ordning.
 
Sen skulle jag bli väldans glad om fler ville gå in och gilla min fanpage på facebook. Förlåt om ni tycker jag tjatar om detta men jag har precis börjat förstå vilket fantastiskt sätt facebook är att marknadsföra sig genom och att ha flera som gillar och delar sidan kan ge mig den där knuffen i början som är så viktig att få. Så tack snälla ni om ni vill ta er den stunden att gå in och gilla min sida. Ni hittar den genom att trycka här eller så kan ni klicka på bilden här nedan.
 
 
Sen så har jag ändrat mitt namn för er som vill följa Your Special Day via instagram, där är det lite krångligare för där heter jag: yrspecialdayse
 
 
Det är så himla roligt att ha kommit igång med företaget och jag har redan fått ett par förfrågningar som jag hoppas blir av. Det är mycket nytt att lära sig, speciellt wordpressverktyget men är så tacksam som får hjälp av bästa Jane. Nu ropar Tuva så nu måste jag kila iväg.
 
Ha en fin kväll och en härlig valborg om vi inte hörs innan!


0 kommentarer, kommentera här!

MIN NYA KÄRLEK

Publicerat: 2013-04-29 Kl: 08:50:55 | I kategori: Inredning & sånt | 1 kommentarer


Nu har jag två trädgårdstomtar i min ägo och därmed förklarar jag min trädgårdstomtesamlinng som startad. Jag blir helt till mig av min färggranna lilla nisse. Frågan är om den verkligen ska få stå utomhus eller om den inteär mer värdig en plats inne i värmen. Igår kom jag hem sent från musikalen vid tolv och var tvungen att ta fram och visa den för en inte så pigg Martin. Han kanske inte blev lika överväldigad som jag men han får jobba på det där med anknytningen. Han och tomten.

Jag försökte faktisk få ner tomten i sängen men M satte tvärstopp för det. Så idag funderar jag på om jag istället inte borde byta plats på trädgårdstomten och Martin. Jag behåller tomten inne så får Martin flytta i trädgården. Det motiverar ännu fler köp av tomtar, så inte Martin känner sig ensam. Bra deal. Så gör vi.1 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0