...

Publicerat: 2010-01-25 Kl: 18:25:23 | I kategori: | 8 kommentarer


kommentera här ifall ni kan läsa detta inlägg!
helskumt verkar som om lösenordsskyddet inte fungerar.


8 kommentarer, kommentera här!

Au Revoir

Publicerat: 2010-01-07 Kl: 16:42:04 | I kategori: Jag & allt vad det innebär | 51 kommentarer


Det här inlägget har tagit mig flera dagar att skriva. Jag har skrivit det här inlägget åtskilliga gånger i mina tankar men aldrig kommit till skott att skriva det i bloggen då jag aldrig blivit nöjd med mina formuleringar.

Nu har ni visat att ni till och med börjat bli oroliga för mig och det är dags för mig att skriva det här inlägget och inse att det kanske aldrig går att bli nöjd med det som kommer bli det avslutande i något som så länge varit så stort.

Det här är mitt sista inlägg och efter det så kommer det bli rätt tyst från mig då jag bestämt mig från att ta en paus från internet och bloggning. Det är svårt att skriva det här och det finns inga "bra formuleringar" som kan berätta det självklara att jag då inte heller kommer skriva i era bloggar. Iallafall på ett tag. Förlåt mig, jag vill inte att ni ska bli besvikna eller arga på mig. Jag vill att ni ska lita på mitt ord att mitt beslut att sluta att blogga inte har ett dugg med er att göra eller att jag inte bryr mig om er bara för att jag nu helt plötsligt "bara försvinner".

Det hela låter ju väldigt stort och dramatiskt, men ni ska veta det att bloggen som från början bara var en "liten del av mig" har nu blivit en stor del av mig. Och vad viktigast är; ni är en stor del av mig. Och jag minns med värme allt fint ni tillfört mig. Jag kommer om några dagar att låsa och "stänga av" bloggen, jag kan inte med att ha den öppen och tillgänlig, en dag kanske saknaden blir för stor och jag börjar blogga igen. 

Om ni vill mig något, eller bara berätta hur ni har det eller vad som så finns jag på min mail litendelavmig@hotmail.com så helt försvunnen kommer jag inte att bli ;)

JAG KAN INTE TACKA ER NOG FÖR ALLT
Men TACK från djupet av mitt hjärta.

KRAMAR I TUSEN
//Sofie
 


51 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0