Ishotellet i Trosa

Publicerat: 2010-02-22 Kl: 18:21:47 | I kategori: Skog & mark | 9 kommentarer


Nu ska jag prova att blogga lite.

Efter en lång och snöig promenad pulsandes ute på ön så tog jag mig en liten sömnstund inne i sängen. När jag vaknade var Martin ute och han hade byggt oss en iglo. In case of snöstorm och takras liktsom. :-)Vi satt båda där inne och delade på en iskall öl. I vår egen ice bar i vårt eget is hotell.. :-)

Är jag den enda som INTE är trött på snön och bara vil ha mer och mer och mer?
Mera snö, mera kyla, mera storm, mera kaos!! :-)

(dock självklart inte de tragiska olyckor som detta väder medför)
9 kommentarer, kommentera här!

En liten hälsning...

Publicerat: 2010-02-13 Kl: 18:20:45 | I kategori: Jag & allt vad det innebär | 17 kommentarer


Hej alla sötskruttar...minns ni mig? ;-)

Ursäkta mitt drastiska och dramatiska försvinnande. Om ni kikar in här så kan ni nu förvisa er om att jag mår bra och allt det där. Just nu så är jag väldigt inne i jobbet, har så otroligt roligt tillsammans med mina barn och kollegor. Är överlycklig över att fått med mig kollegor, chef och barn att göra min älskade "Kamomilla stad" som vi gör musikteater av. Det är helt underbart och både barn och fröknar är och lever i Kamomilla...:) Helt sagolikt!

Annars så är jag glad över den fantastiska vinter som verkar hålla i sig i det oändliga.. Än har jag inte tröttnat på snön! Något annat roligt är att jag har börjat träna och det har fått mig att se helt nya sidor av mig själv och ändra om i min självuppfattning. Det går så jäkla bra! Är där minst tre gånger i veckan och har jag en gång satt upp ett mål så ger jag aldrig upp och för varje gång så orkar jag mer och längre. Visst är jag medveten om att denna glädje kan bero lite på "nyhetens behag", men det kanske är samma sak som med bloggen... När jag startade den i april 2008 så gav jag den ett par veckor innan jag skulle tröttna.. :) Roligt som satan är det iallafall!

Hoppas alla ni mår kempebra och tar hand om er! Även om det har varit knäpptyst från mig så har jag åtminstonde varit inne hos er ibland för att uppdatera mig och förvisa mig om hur ni har det.

STOR KRAM
SOFIEJag idag, nyblonderad och lite irriterad över den lätt gula tonen...17 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0