HEJ

Publicerat: 2014-03-11 Kl: 19:09:28 | I kategori: Film, TV | 8 kommentarer


Jösses, lösenordsförfrågningarna tar inte slut. Är riktigt överraskad över ert gensvar! Väntar lite till med att låsa, får typ söka tjänstledigt för att ta en dag åt att maila alla lösenordet sen. Okej nu överdrev jag men är som sagt överraskad över hur många som visat sitt intresse.

Avslutar med lite vårtecken:

8 kommentarer, kommentera här!

BRA LÖSNING PÅ G

Publicerat: 2014-03-04 Kl: 20:40:15 | I kategori: Film, TV | 11 kommentarer


Halloj! 

Jag låter bloggen vara öppen så alla får en chans att läsa mitt beslut om att låsa bloggen och maila för att be om lösenord. Så roligt att så många vill hänga på! 

Blev glatt överraskad att det var så många. Ni skriver så trevligt och bekräftande och berättar om er själva, det är så roligt att läsa. Nu kommer mitt dåliga samvete in: jag skulle vilja svara er alla personligt var för sig men jag har inte tiden. Jag hoppas ni inte tar illa vid eller misstycker om jag sedan skickar ut ett "autosvar" till er alla? 

Sen har Jane kläckt en fantastisk idé! Såhär kommer det bli: jag flyttar bloggen till Wordpress, samma adress som vanligt. Men där kan jag istället för att låsa hela bloggen låsa vissa inlägg. Känns jättebra då jag själv trivs med att blogga öppet om t ex huset, inredning, bröllop, fotografier, smink och viktiga saker såsom feminism och förlossningsskador. Det som är trist är att kommentarerna i tidigare inlägg kommer försvinna. Känns lite vemodigt, men jag funderar på att försöka spara kommentarerna i de inlägg jag fått dem. T ex i Från Ystad till Haparanda eller när Tuva föddes m.m. 

Men fram tills flytten så låser jag antingen bloggen helt eller har den öppen. Mailar ut lösenord till alla som mailat mig ( litendelavmig@hotmail.com ). 
11 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0