MIDSOMMAR 2013

Publicerat: 2013-07-27 Kl: 12:00:00 | I kategori: Fest, helg & vänner | 4 kommentarer


Här kommer en bildbomb från årets midsommar som först firades hos Martins pappa och hans sambo och sedan traditionell dans kring midsommarstången och sen tog vi det lugnt och bara var hemma vi tre. En bra och lugn midsommar utan en massa disk, men nästa år ser vi fram emot att ha firandet hos oss och att alla som vill får komma med kravet att det är knyttis så alla får bidra med mat till midsommarlunchen.
 
 
 
 
 
 
 
 


4 kommentarer, kommentera här!

YOUR SPECIAL DAY - UPPDATERING

Publicerat: 2013-07-20 Kl: 19:29:23 | I kategori: Film, TV | 0 kommentarer


                      
 
 
Titta gärna in på mitt företagshemsida som jag idag uppdaterat bloggen på. Om vad som är det viktigaste för mig när jag sminkar. Att det inte är själva resultatet utan hur kunden upplever det. Era tankar om det?
 
www.yourspecialday.se
 


0 kommentarer, kommentera här!

RIDDARSPEL PÅ WAPPERSTA GÅRD

Publicerat: 2013-07-20 Kl: 15:44:26 | I kategori: Film, TV | 0 kommentarer


Imorse åkte jag iväg till Sandras Hårstuga för att göra två festsminkningar inför ett brölop (bilder kommer) sedan hade gården arrangerat ett tornerspel som det kom otroligt mycket människor för att besöka. Så roligt, jag vet att jag skriver mycket om våra vänners gård men den är värd att nämna för de gör ett så fint arbete med gården och sina djur och det blir bara fler och fler arrangemang och händelser att ta del av ute på Wappersta.
 
 
 


0 kommentarer, kommentera här!
RSS 2.0