STRÅLANDE SÖNDAG

Publicerat: 2011-02-06 Kl: 09:39:33 | I kategori: Babyshopping & sånt




Kläderna ovan från united colors of Benetton har Tuva fått i 1-månads gåva, de är i storlek 62, hon har redan börjat använda lite plagg i den storleken så det dröjer nog inte länge förrän hon även kan använda dessa.

Godmorgon Sverige. Med frukost i magen och en någorlunda bra sömn i kroppen lockar den strålande solen utanför. En tidig förmiddagspromenad blir det här näst. Tuva ligger i detta nu och gör oss påminda om hennes existrens genom att skrika. Far hennes håller på att klä på henne kläder. Spännande att se vad som bli "dagens outfit" -daddys choice.


Kommentarer
Postat av: maja-Style & Life by Leia

Sötnosen:)



Vad skönt att Tuvas hörselskada var av den milda varianten...även om jag förstår att det måste vara jobbigt hur som helst...Man vill ju såklart att ens lilla hjärta ska slippa allt man bara kan undvika...ja...jag hoppas du förstår vad jag menar:)



hihi...en liten parantes: Neo hade stl 62/68 i somras:) då var han pluttig minsann....nu har han växt som ingen annan och har ca 86. och han blir TVÅ år om en vecka....fatta att det var så länge sedan vi sågs!!!!! Gaaaalet.



Puss på er hela söta familjen.

2011-02-08 @ 12:56:38
URL: http://styleandlifebyleia.se
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0