IKVÄLL HÄNDE DET!

Publicerat: 2011-10-31 Kl: 20:25:04 | I kategori: Tuva & allt vad det innebär




Gröt. Pyjamas. Saga och välling. Tandborstning. Lägger Tuva i sängen, smeker henne över pannan. Talar om att hon är det finaste som finns och pussar henne god natt. Går där ifrån.

...och hon somnar!

Äntligen! Prisa 5- minuters metoden! Nu är vi där!!!
Nästan läge att ta fram det där Amarone vinet som jag aldrig annars lyckas motivera ett tillräckligt stort tillfälle för att öppna. Alla ni med mardrömsnattningar och som kör 5- minuters och tvivlar - ge inte upp! :-)



PS! Snart kommer ett mastodont inlägg om den lilla resan vi gjorde efter bröllopet. Har startat upp den gamla datorn ("vad är det som låter som en jetmotor" undrade M när jag satte på den) men har därför kommit åt bilderna. Alltså gamla datorn som i gamla datorn innan nya datorn. Ni fattar. Den nya är inlämnad på reperation hos Samsung. Hur de nu ska lyckas laga den...

PS2 Nu somnade Martin. Inget Amarone vin här inte. Tid för insomning 20:26. Jag som ville se "Den som dräper" med honom. Brukar ni titta? Dansk deckare 21.00 på fyran.


Kommentarer
Postat av: Mira

Äsch, korka upp vinet själv, spar en liten slatt åt Martin och säg " vad synd att du somnade så tidigt"... ;-)



Härligt att det gick så bra att lägga Tuva, hoppas det fortsätter så för er. Här tar det ungefär 10 minuter nuförtiden. Vi lägger Ella i vår säng, hon får flaska och vi ligger nära. Det funkar för oss och är en mysig stund. ♥



Kramisar

2011-10-31 @ 20:48:24
URL: http://mirandalux.se
Postat av: Emma

Jätte härlig bild..

2011-11-01 @ 10:51:33
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/
Postat av: Henrik Stigell

Vad skönt! :)

Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0