"DET ÄR LUNGT, SÄG ATT DU SOV"

Publicerat: 2012-06-19 Kl: 15:41:46 | I kategori: Feminism, genus, normer och ideal




Från Dagens Nyheter den 12/6.


Vilka signaler sänder detta?


Det är så dumt så klockorna stannar, fast tyvärr gör de ju inte det utan tiden fortsätter att gå och våldtäkterna ökar och blir fler och fler. Har skrivit mer om detta HÄR.


Kommentarer
Postat av: Carro

Ofattbart. Man blir så förbannad att man inte vet var man ska göra av sig själv. Väldigt bra skrivit i den andra bloggen. Satt och nickade mest hela tiden, tyvärr. Önskar att du satt o ljög när du skrev. Men det där är vår verklighet dessvärre.

Men du, varför är det alltid så förbaskat svårt att hitta er adress? Vi åker ju om 15 timmar. herregud. fjärilarna i magen blev galna bara jag skrev det där. Hade velat ha adressen så man eventuellt kunde dra iväg ett vykort (om det går att hitta frimärken nu för tiden i USA). Kom vykortet till Martin fram? Minns inte vad vi skrev för adress...kan hända att vi chansade hej vilt :P

Ha det nu fantastiskt bra här hemma vännen! Ser fram emot o se framstegen på huset när vi kommer hem o höra hur det gått. Massa kärlek från Göteborg

2012-06-19 @ 16:09:17
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Sssssupersmellerr

Helt galet. Så om en man 'sover' och våldtar kan han inte ställas till svars, medan en kvinna i princip är MEDSKYLDIG till en våldtäkt om hon är berusad eller 'utmanande' klädd. Tycker denna text är rätt bra gällande ämnet http://hgrensman.blogspot.se/2012/06/sa-undviker-du-valdtakt-i-sommar.html Kanske bort läggas till en punkt att undvika att sova i samma rum som kvinnor?

2012-06-19 @ 21:05:33
Postat av: michaela

så provocerande att jag typ dör av att läsa det. fy fan.

2012-06-19 @ 21:29:09
URL: http://minajagfilosoferar.blogg.se/
Postat av: Bex

Men va fan, mycket ska man höra innan öronen trillar av! Kan inte någon sovande kvinna gå lös med saxen på 28 åringen och "hoppsansa" eller på alla dom andra "jag trodde hon ville" "jag förstod inte att hon inte ville" "hon var med på det".

2012-06-20 @ 21:36:32
URL: http://www.enannandelavskane.blogg.se
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0