INREDNINGSTANKAR

Publicerat: 2014-01-12 Kl: 14:28:51 | I kategori: Film, TV


Vi har nu flyttat ini vardagsrummet på övervåningen. Det är ca 35 kvm stort och vitt från golv till tak. Alla andrarum hat vi haft en tydlig bild av hur det ska se ut men vardagsrummet valde att bara måla vit. 

Nu har vi använt rummet i snart tre veckor och vi känner att vi nog i alla fall är i behov av tapet och mönster. Det vita passar inte oss. Tänkte först att vi kunde ha ett vitt rum för att addera mönster och färger genom t ex väggdekaler, tavlor och pryttlar. En mer modern stil, lite mer ordinär, betong, grafiskt... Men. Det är helt enkelt inte vi. 

Trots vår fulsnygga soffa som vi prioriterat komforten före utseendet som är mer klassisk familjesoffa så känner vi ändå för att hitta en röd tråd, om än något mer splittrad än övriga rum. Art Deco är vi inne på just nu. Den moderna soffan får funka iaf. 

Vi tänker någon av följande tapet:Eller dessa från designers guild.

Sen behöver vi matta för att dämpa ljudet och även gardiner på skenor (egentligen lite onödigt för fönstrena är så fina i sig men bra för Tuvas del). Är förtjust i kelimmattor men annars en stor golvtäckande i typ grått. 

Martin vill så gärna tillverka ett betongbord som så många har nu. Jag trodde vi skulle haft vårt runda men det tycker Martin blir för högt. 

Sen tar vi hem våra två svarta glasskåp som vi kan ha som bokhyllor. Det får växa fram helt enkelt men nu har vi iaf en början på en vision.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Har svårt att se ett helvitt rum hos en sådan färgsprakande smällkaramell som du Sofie ;-)
Alternativ två av tapeterna var verkligen jättefin men även de andra har potential!

Ha en fin dag!
Har vintern äntligen kommit till er i Trosa också?

2014-01-13 @ 07:43:24
Postat av: lilla m

Mönstret på tapet nr 3 är fantastiskt! Om vi bara kunde börja med våran budget renovering av vårat badrum hade jag köpt handukarna från hm med samma mönster. Men kvittar ju vilken ni väljer alla är stört coola. Känns som tapeter är så svårt finns så många fina

2014-01-14 @ 23:36:42
Postat av: Fröken Bella

Åh Tessela 05 är underbar! Röstar för en jag :-)

2014-01-14 @ 23:49:30
URL: http://frokenbella.se
Postat av: Lisa

Fina!! Jag tyckte den längst ner till vänster från designers guild var väldigt fin :) hoppas ni får en trevlig helg!

2014-01-17 @ 12:46:19
Bloggen har flyttat till litendelavmig.se - det händer inget mer här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0